Kontakt

RING OSS

Telefon: 08-574 102 50
Växeln är öppen vardagar 9.00-18.00 (lunchstängt 12-13)

Gods-& Postadress
Brisak Korg & Fritid
Fenixväg 26134 44 Gustavsberg
Bankgiro: 5906-2935Org.nr: 556876-6363

Innehar F-skattebevis

Möbelavdelningen
mobler@brisak.se

Annonsering
annelie.wallman@brisak.se

VILL DU JOBBA MED OSS?

Vi söker nu kassapersonal till vår butik.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar i vår kassalinje med sedvanliga kassauppgifter och kommer att expediera kunder och vara butikens ansikte utåt.

Även fast din främsta arbetsuppgift är kassan, jobbar du i en flexibel miljö, där du även kan komma att arbeta med andra arbetsuppgifter såsom att hålla ordning runt kassaområdet och i butiken, fylla på varor på hyllorna, prismärka varor och ta hand om returer.

Tjänsten innebär även arbete på kvällar, helger och röda dagar.

Vem vi söker:

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad, självgående och initiativtagande. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar, trivs i daglig interaktion med kunder och tycker om när det är rent och städat omkring dig. Vi lägger stor vikt vid att du kan ge kunderna ett gott bemötande och har förmågan att behålla lugnet även under stress. Vi ser även att du är driven, har en god kommunikationsförmåga, ser möjligheter och som alltid försöker ha en positiv inställning. Du är utöver detta även noggrann, lyhörd och pålitlig.

Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet (heltid) och erfarenhet av kassaarbete/detaljhandeln.

Referenser kommer att efterfrågas.

Arbetstid/Varaktighet: Heltid. Lön: Timlön. Ob-tillägg helger. Tillträde: Omgående.

Arbetsplats: Fenix väg 26, Värmdö.

Ansökan skickas till info@brisak.se. Intervjuer sker löpande. Vi har ingen möjlighet att ta emot telefonsamtal under urvalsprocessen utan all kommunikation sker via email.

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

 

 

Facebooktwittermail